ADD TOVÁBB

Humor

REKLÁM

Bemutatók - Slied

Küldd tovább

REKLÁM

Különleges

Videó

Képek

Utolsó kommentek

A nap vicce

A nap vicce

Milliomos leszek!

2008.05.13. 13:11 - elde

Címkék: biznisz siker pénz lehetőség milliomos különleges


Szia !

Most kaptam egy levelet, amiben olvastam egy pasiról, aki... el sem hiszem... eredeti jeruzsálemi szent földet árul és degeszre keresi magát vele…

„. . . egy amerikai konferencián volt egy játék, aminek a nyertese a legsikeresebb online vállalkozó lett. A végén ketten maradtak és úgy döntötték el, hogy ki a legjobb online vállalkozó, hogy kaptak egy feladatot és 3 napot kaptak a megvalósításra.


A feladat az volt, hogy Jeruzsálemből importált szent földet kell eladniuk az interneten. Óra indul!

Eltelt a 3 nap és jött az egyik előadó, aki felépített egy komplett tervet a megvalósításra, de nem is ez az érdekes. . .

Jött a következő, aki hozott magával egy laptopot. Fellépett az internetre és megnyitott egy weblapot (Sajnos azóta már nem érhető el). Elmondta, hogy ezt az elmúlt 3 napban készítette. Elkezdett adatbázist építeni, a google már egészen előkelő helyen hozza (3 nap!!!), mesélt a weblap koncepciójáról, stb-stb. és . . .

Figyelj!

...Itt van 6.000 dollárnyi előrendelés!

3 nap alatt!!!!

3 nap alatt a fickó felépített egy komplett vállalkozást, aminek az egyetlen célja a Jeruzsálemből importált szent föld értékesítése és 3 nap után 6.000 dollárnyi előrendelése volt!

Elképesztő? Az!..."

Mit tud a pasi? Mi az, amit annyira tud, hogy még egy ekkora marhasággal is pénzt tud keresni? A helyzet az, hogy én sem tudom, de meg akarom tanulni!

Van itthon is néhány ürge, aki bármihez ér, arannyá válik. Gyakorlatilag bármibe kezdenek, az azonnal elkezd nekik pénzt termelni. Ezek összeálltak és egy óriási hülyeséget akarnak csinálni...

Kitalálták, hogy megtanítanak 17 embert arra, hogy akár Jeruzsálemből importált szent föld eladásával is meg tudjanak gazdagodni...

Ha mostanában nem vagyok elérhető, akkor az azért van, mert a gép előtt ülök és várom, hogy végre megtudjam, hogyan lehet bekerülni ebbe a 17-be.

Ha Téged is érdekel, kattints a képre!





Üdv,

ui:
Amint lesz friss hírem, jelentkezem ismét!

A bejegyzés trackback címe:

https://melleklet.blog.hu/api/trackback/id/tr69466338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása