ADD TOVÁBB

Humor

REKLÁM

Bemutatók - Slied

Küldd tovább

REKLÁM

Különleges

Videó

Képek

Utolsó kommentek

A nap vicce

A nap vicce

A paraszt és a csacsi

2009.07.10. 20:23 - elde

Címkék: szamár szemét probléma csacsi paraszt különleges kút kiút

Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne.
Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni  a kútba.

A szamár megértette mi történik és először rémisztően üvöltött.
Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott.

Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!


Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni.
A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést.

Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg! Rázd meg magad és lépj egyet feljebb.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://melleklet.blog.hu/api/trackback/id/tr84562762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.22. 14:39:48

Ez jó!!
Amit én ajánlok az más jellegű, ha passzív jövedelmet szeretnél hosszútávon a megélhetésedre, nézd meg az alábbi honlapot, csináld végig türelmesen az ott leírtakat és sikeres lehetsz te is!
kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása