ADD TOVÁBB

Humor

REKLÁM

Bemutatók - Slied

Küldd tovább

REKLÁM

Különleges

Videó

Képek

Utolsó kommentek

A nap vicce

A nap vicce

Tárgy: Mi nők

2008.05.03. 19:08 - elde

Címkék: kép különleges

Miért imádom az Anyákat..

Anya és Apa Tv-t néznek, mikor Anyu mondja :

- későre jár  fáradt vagyok, megyek, lefekszem.

Bement a konyhába, megcsinálta a  szendvicseket másnapra, elöblítette a popcornos tálat, húst vett ki a  fagyasztóból a másnapi ebédhez, leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót, tányért, kanalat tett az asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap reggelre. Néhány nedves ruhát betett a szárítóba egy adag ruhát tett a mosógépbe, kivasalt egy pólót.
Felvarrta a lelógó gombot. Felvett néhány  ottfelejtett játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont a töltőre, a  telefonkönyvet pedig a fiókba. Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest  és felakasztotta a törülközőt száradni. Ásítozva és nyújtózva egyenesen bement  a hálóba. Megállt az asztalnál írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis  pénzt a túrára, előhúzta a szék alá rejtett munkafüzetet. Aláírta, megcímezte és felbélyegezte barátainak a születésnapi képeslapot és  írt egy rövid listát a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette. Aztán  Anyu megmosta az arcát 3:1 lemosóval majd éjszakai krémet tett rá, megmosta a  fogát, lereszelte a körmeit.

Apa kikiált:

- Azt hittem, hogy lefekszel!

- Már megyek - feleli.

Vizet öntött a kutya táljába kiengedte a macskát, majd  meggyőződött róla hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég. Mindegyik  gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát, felakasztott egy inget,  bedobott néhány koszos zoknit a szennyestartóba, majd volt egy rövid  beszélgetése a még fönt lévővel, aki még mindig a háziját csinálta. A szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a  cipőjébe.
Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb megteendő dolog listájához.  Elmondta az imáját és elképzelte a befejezését a jövőbéli  terveinek.

Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t kihirdette, hogy nincs  semmi különös tennivaló.
- Megyek aludni. - És ment.. minden egyéb gondolat  nélkül.

Van itt bármi különleges?

Tudod már a nők miért élnek tovább. ..?

MERT  MI HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTÜNK CSINÁLVA..... és az egyetlen ok, amiért nem  halunk meg hamarabb az, az, hogy túl sok tennivalónk van!!!  

Küld el ezt 5 fenomenális nőnek, imádni fogja!  

Aztán.... " IRÁNY ALUDNI!!!"

A bejegyzés trackback címe:

https://melleklet.blog.hu/api/trackback/id/tr24379729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evanak 2008.12.10. 18:55:57

hat ez nem semmi mi?!
süti beállítások módosítása